preview.




Håller på och målar på ett fett projekt! Jag har rotat runt på ett internetcommunity efter folk och frågat om jag får äran att måla av dom och alla 25 eller vad det är,har sagt ja,till min stora glädje förstås.Har hunnit med 6 stycken so far och jag tänkte bjuda på en preview dagen till ära bara för att jag är så dumsnäll.Vill spara resten till en utställning någonstans.Hoppas på att man får den äran igen.Jag tackar,bockar och niger för det isåfall.


Rundgång.

Okej.kolla här nu.Jag gick en promenad i lägenheten min och fastnade framför serie-gardinen
 igen. Den här gången funderade jag över manusförfattaren- vad är det för misfit?


Guilt is a useless emotion.


Ur arkivet.



Dessa var från min första utställning på kulturkiosken.Några av dom.Hit´s of the 80´s hette den.
Det förargar mig att jag inte hade nån digitalkamera då och kunde föreviga alla. Men glad att dom hänger på folks väggar iaf.

"Handen nära munnen"


Poison ART.

Jag kom att tänka på er som gillar t-shirts.Och serier.Kanske även
möjligtvis mina undergroundserier.Har några till salu-D.I.Y-tryckta
med min screentryckare.
Dessa tryckte jag för seriemässan som ägde rum i sthlm på kultur. Finns i gult och blått
också.

Jag hamnade i tidningarna.

http://gd.se/kultur/1.141198

http://arbetarbladet.se/kultur/recensioner/konst/1.141193

http://arbetarbladet.se/kultur/konst/1.90449



Caravan.

 

Vad är det frågan om?

Ja men kolla in min gardin här-det är en seriegardin och det måste ju vara nån dyslektisk dåre som sommarjobbat på gardinfabriken i hongkong...eller nåt.


Kanske ska presentera mig.

Hej. Jo just det.  Angelica heter jag förresten. Hatar det namnet. Så ultraflickigt att det gör ont. Fick jag välja skulle det varit nåt annat. Är finsk i blodet. Men svensk i huvet. Alltså den där typen som inte vill råka möta nån granne i hissen.
Den där som kommer med torra skämt. Äter husmanskost och inte vågar testa nytt. Tur att man har Agnes-hon introducerade mig in i bloggens värld. Vill inte nämna vänner här men hon är one of a kind. Jag måste. www.talagnes.blogg.se Hon brinner för politiken lika hårt som jag brinner för konsten och hon har en energi som slocknat och hon peppar min blyga attityd. Hon ville att jag skulle ha en bild på mig i hennes blogg men jag höll på att backa. En bild då. Ok. Deal. Hon är ung. Sweet sixteen. Jag är sour twentys. Last days of da twentys. Here I am iaf. 


Showroom.

min senaste utställning:http://gd.se/kultur/1.141198

Meh!Jag fick inte heta "24hourartypeople"

Jag målar. Popkonst alltså. Är här för konsten. Allt för den. Har ingen hemsida. Mina it-kunniga vänner är lata. Jag kan inte själv. Men jag kan måla. Porträtt. Akryl. Tusch. Serier. Pluggade serietecknarskolan i Hofors i några år och flydde därifrån. Man blev jagad av nazister med yxa och allt kändes bara så ensligt. Nu bor man i Gävle. Här gick man konstskola. I skrivandets stund har jag haft tre utställningar. Vill ha fler. Vill leva på det här och ni ska hjälpa mig. Ni beställer. Jag målar. Tecknandet och målandet stagnerade inte efter hofors .Jag fann mig själv. Fortsätter i en större anda och vilja. Man utvecklas fast man själv inte ser det. Jag tecknar långa serier. Målar tavlor snabbt som fan. Tar det mer än fem timmar mår jag dåligt och måste göra en ny. Det har aldrig hänt. Men jag vet-har det på känn. Mina serier är mörk jävla deppig underground. Det är så att man vill hänga sig i hallen efteråt. Men jag lindar in det med humor. För att inspireras går jag på jakt. Då spärrar jag upp ögon och öron. Kollar film, tittar på folk. Inte i ögonen. Obehagligt. Jag ser när ingen annan ser att jag ser. Iakttar.Det är viktigt. Musiken.Inspirationens mecka. Prestationsångest. Nästan jämt. Höjer ribban till nivåer där det är syrebrist. Pop. Konst. Popkonst. Färg. Form. Enkelhet. Låta bilden tala för sig själv. Häng med i den här bloggen. Min vardag. Min skapandeprocess. Var min vän. Eller fiende. Men inte likgilitig. Kontakta mig vid frågor. Funderingar. Åsikter. Ångest. Glädje. Sorg. Du kan vara en del i mitt skapande. Du kan bli konst. Eller den du tycker om att titta på.  Tecknar även på kläder. Gör hantverk. Trycker med screen. Får se vad den här bloggen kan göra för mig.Jag kommer att gå långt! Eller så hänger jag mig i hallen. Peace out. [email protected] 


RSS 2.0